Med på polygel bølgen? Sådan finder du de bedste produkter

En anden fordel ved polygel negle er, at de er lette at arbejde med – både for professionelle negleteknikere, men også for helt almindelige kvinder, som gerne vil have flotte negle. Det er nemlig både en let metode at lære, men også en metode, som åbner op for, at du kan være kreativ. 

I denne artikel giver vi dig derfor et par gode råd med på vejen, der gør, at du er godt rustet til at finde frem til de bedste forhandlere af polygel startkit m.v. 

Start med at købe et polygel negle sæt

Du skal bruge en række af forskellige produkter for at kunne lave polygel negle. Det gælder bl.a. coat lakker, produkter til forlængelse m.v. Hvis du har svært ved at finde hoved og hale i, hvilke produkter der skal bruges, så kan du med fordel købe et polygel negle sæt.

Nailster en af de forhandlere, der tilbyder polygel negle sæt til rigtig attraktive priser. De har lige nu to forskellige sæt – et basic kit og et premium kit. På forhandlerens hjemmeside kan du blive klogere på, hvad de to sæt indeholder. Premium kittet er omtrent dobbelt så dyrt som basic kittet, men du får til gengæld også en masse ekstra produkter med. 

Læs den medfølgende håndbog

Det er meget normalt, at der medfølger en håndbog, når du køber et polygel negle sæt. Dette er i hvert fald tilfældet, hvis du handler hos Nailster.

Håndbogen fra Nailster indeholder let forståelige guides, som du med fordel kan følge trin-for-trin i starten. Du kan desuden nyde godt af de mange gode råd samt den inspiration, som håndbogen ligeledes byder på. 

Øv dig på dig selv og dine veninder

Det er ikke sikkert, at du opnår de smukkeste polygel negle, første gang du kaster dig ud i denne disciplin. Det er dog helt okay, da øvelse gør mester. Det bedste du kan gøre dig er at øve dig på dig selv og dine veninder. I starten følger du vejledningerne slavisk, men på et tidspunkt vil du være så dygtig til at lave polygel negle, at du næsten kan lave dem i søvne. Måske får du så meget flair for det, at du begynder at lave polygel negle på professionel basis. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *