Hvordan får man større bryster?

“Hvordan får man større bryster”, er et ofte stillet spørgsmål af kvinder. Dine naturlige brysters størrelse er genetisk bestemt, men behøver ikke være den størrelse du skal leve med resten af dit liv.

Som teengager begynder brysterne at vokse; hvor det for nogle går rigtig stærkt og hvor det for andre går lidt langsommere. Nogle får store bryster hurtigt, hvorimod andre ikke gør. Bryster findes i mange typer og størrelse og de er alle lige rigtige. Mange kvinder oplever endda at der er forskel fra bryst til bryst, hvilket også er ganske normalt. 

Mange kvinder i den fertile alder er utilfredse med deres bryster, viser undersøgelser. Er du ikke tilfreds med dine naturlige bryster, er du altså ikke alene om den følelse. Læs med her og find ud af hvad du kan gøre, hvad enten du ønsker at gå den kosmetiske vej eller hælder mere til en naturlig metode.

Metoder til at få større bryster

Her får du en række metoder til hvordan du kan få en mere fyldig barm og større bryster – nogle af metoderne kræver tålmodighed og kan være mindre iøjnefaldende end ved en tur under kniven. Men med god tålmodighed vil resultater kunne ses. 

# 1: Den visuelle

Push up-bh

Ved hjælp af en push-up bh, kan du visuelt få større bryster – push-up bh’en giver en mere fast og fyldig barm udadtil. Den sørger for at give dine bryster et “løft”, så de ser større ud. 

Hertil skal det siges, at det er vigtigt, at du anvender en rigtig størrelse bh. Dette kan mange lingeributikker hjælpe dig med at finde frem til. Dine bryster kan nemlig virke mindre, hvis du går med en forkert størrelse bh. Det heller ikke godt for din ryg og skuldre. En bh skal ideelt set støtte og løfte dine bryster. 

Påklædning

Din påklædning kan også gøre meget for hvordan dine bryster ser ud. Anvend derfor noget tøj der fremhæver dine naturlige former og kurver. Et godt trick er at finde en kjole, skjorte eller trøje med flæser eller lignende over brysterne – dette kan give en illusion af at dine bryster rent faktisk er større end de er. 

Din kropsholdning

Din kropsholdning kan også spille en væsentlig faktor i forhold til om dine bryster synes mindre end de er. Ret dig derfor op, få skuldrene tilbage og hold hovedet højt – her får du både en god og sund kropsholdning og dine bryster vil samtidig med synes større, idet du ikke pakker dem væk i en doven holdning. 

# 2: Motion

Du kan faktisk træne din bryster større. Og mere faste. Ved at træne regelmæssigt kan du opretholde et sundt og stærkt brystfinner. Ikke ved kun at træne ben selvfølgelig, men ved at træne dine nederste brystmuskler, så dine bryster bliver mere faste og større på det øverste af brystet. 

3 gode træningsmetoder til at træne dine bryster

1. Armbøjninger

Klassikeren, som du nok kender: Stil dig på spidsen af fødderne eller knæene og hænderne. Bøj armene og sænk din krop ned, mens du holder nakken strakt og så er det op igen til den første position. Det er vigtigt at din krop er i en lige linje. Gentag 12 gange og gør det et par gange om ugen.

2. Brystpres

Læg dig ned på gulvet på ryggen. Anvend to håndvægte, en i hver hånd. Dine albuer skal være i 90 grader. Løft håndvægtene op over dig selv til de rører hinanden. Gentag 12 gange og gør det et par gange om ugen.

3. Anvend håndvægte

Med et sæt håndvægte kan du lave mange gode øvelser for dine ryg, skuldre -og brystmuskler. Det er vigtigt også at huske, at træne ryg, skuldre og arme og ikke kun træne brystmusklerne. 

Med motion følger god kost, så du får selvfølgelig det bedste resultat ved at spise sundt og varieret samtidig med at du træner. 

# 3: Kirurgi

Ønsker du en hurtig og synlig metode til at få større bryster på er en brystforstørrende operation måske svaret. Du skal dog vide, at det koster en del penge og tager en del tid. Dine bryster kan også komme til at se mindre ud, hvis du har for store brystvorter – i så fald kan det være en god idé med behandling for store brystvorter.

Der findes flere forskellige måder hvorpå dine bryster kan forstørres ved hjælp af kirurgi, du kan både få lavet bryster med implantater af silikone, saltvand eller af dit eget fedt. Tag en snak med en kirurg inden og find ud af hvad der vil være den bedste løsning for dig. 

# 4: Medicin

P-piller kan have en gavnende effekt i forhold til at få større bryster, da p-piller indeholder hormoner, såsom østrogen der kan forårsage en vækst af brysterne – det kan være en ganske almindelig bivirkning ved at tage de hormonbaserede p-piller.

Det skal dog siges, at du ikke bør tage p-piller udelukkende for at få større bryster. Sådan virker pillen ikke, og det kan være andre bivirkninger ved medicinen, som ikke er gode for dig. 

Hvis du ikke ønsker at blive gravid og samtidig med gerne vil have lidt større bryster kan p-pillen godt være en hjælp, men snak med din læge først.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *