5 forslag til, hvad du kan lave med din veninde

Hvad kan man lave med sin veninde? Kunne du godt tænke dig at lave noget ekstra hyggeligt og sjovt med din veninde, men mangler inspiration hertil? Her får du nogle forslag til hvad du kan lave sammen med din veninde.

Har I svært ved at finde på hvad I skal lave sammen, får du her nogle forslag og ideer til hvad dig og din veninde kan hygge og være fælles om – så I får jer nogle gode minder sammen. 

I kan eventuelt kombinere flere af forslagene til hvad man kan lave med sin veninde, hvis I for eksempel skal være sammen en hel weekend. 

5 forslag til hvad man kan lave med sin veninde

1. Se en god film sammen

Det er en klassiker, men den virker altså. Lav eventuelt en afstemning om hvilken film I ønsker at se, hvad enten I vil tage i biografen eller blive hjemme og tænde for Netflix. Du kan eksempelvis finde de bedste film med Alicia Vikander her.

Ved at tage i biografen får i en tur ud af det, hvor du forinden måske har overrasket hende med et gavekort med dertilhørende popcorn og sodavand. Du lader måske hende vælge hvilken film I skal ind og se. Bagefter kan I snakke om filmen i lige har set.

Ønsker I derimod at blive hjemme og se en film på Netflix, kan I rigtig skrue op for hyggen, ved eventuelt at spise sammen inden, handle snacks ind sammen og så bare putte under dynen og bare råhygge. Måske I også sover sammen bagefter når filmen er slut. 

2. Tag ud og shop i butikker

Dette er også lidt af en klassiker, men vi kvinder elsker jo at shoppe og det kan kun blive hyggeligere sammen med en god veninde. Start tidligt og få en hel dag ud af det, hvor i undervejs tager et par kaffestop og noget lækker frokost sammen. 

Her kan I sammen udvælge fede, smarte og festlige outfits til hinanden og hygge jer med at finde tøj til hinanden og klæde hinanden ud. Hertil kan i efterfølgende måske holde en “bytte tøj dag”, hvor I prøver hinandens tøj, smykker tasker og lignende og eventuelt bytter rundt på hvad I har i gemmerne. 

Det er også ganske gratis og på den måde pifter I hinandens garderobe op – super fedt og hyggeligt. 

3. Tag på et dejligt spa- og kurophold

Det er en af de lidt dyrere, men har du råd kan du eventuelt overraske din veninde med en forkælelsesdag på et kurophold. I kan også aftale det sammen og så betale hver jeres andel.

I vil med sikkerhed nyde sådan en dag sammen, hvor I bare skal læne jer tilbage, blive forkælet og nyde hinandens selskab men I bliver opvartet. Der findes mange forskellige varianter af sådan et ophold. I kan selv tilvælge om I også ønsker mad undervejs eller om i blot vil ind og have en massage og en dukkert i deres spa. 

Uden tvivl så vil i med sikkerhed svæve derfra og have et dejligt fælles minde at tage med jer videre. 

4. Del en lækker brunch

Start dagen sammen ved at spise en brunch sammen. En brunch behøver ikke at være klokken 8 om morgenen. De fleste steder serverer brunch til tidlig eftermiddag, så kan I også sove længe. 

At tage ud og spise brunch sammen kan også let kombineres med for eksempel at tage ud og shoppe – det er en god, hyggelig start på dagen,

5. Lav mad sammen

I kan lave noget mad, som I efterfølgende kan spise sammen. Det kan være alt fra søde sager, såsom pandekager, en kage, flødeboller til det lidt sundere og varme, såsom  aftensmad. Det vil med sikkerhed sørge for, at I får en sjov og perfekt dag sammen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *